tisdag 29 december 2009

En spark i ögat och en på nosen, kameran avslöjar...

Idag var det kallt igen men solen sken och kameran bara måste med ut. Det är kul att fota hundarna, kameran klarar att ta ganska många bilder i snabb följd och idag fick jag svar på varför Ascii blev sur på Cleo genom att titta på bilderna när jag kom in.
Cleo ligger på rygg och kliar sig som vanligt, hon gör det jämt i snö. Ascii kommer och vill leka men får sig en spark i vänster öga och straxt efter en spark över nosen... och därefter en mot örat... inte undra på att hon blev sur och blev stel i kroppen och höjde svansen. Cleo brydde sig inte speciellt mycket om detta utan skakade sig för att återigen slänga sig på rygg, Ascii sprang och hämtade sin boll.




Båda våra äldre hundar fick ha sina Hurtatäcken på sig för det var så kallt men en promenad bort till Åsnan och Mulan brukar gå bra, trots kylan.
Roxxy fyller 14 i vår och hon har problem i rygg och bakben men annars rätt pigg.


Cleo fyller 11 år och efter hennes korsbandsoperation, med lång rehab och ofta hälta pga pålagringar i rygg och höfter så måste hon alltid ha täcke ute. Inomhus har hon ett Back-on-track, ett tunnt täcke som passar inne. Det hjälper och gör henne mycket smidigare när hon legat, annars är hon rätt stel och kan halta, ett täcke som jag verkligen kan rekommendera för stela hundar, det gör underverk!



De gamla hundarna fick gå och hälsa på Åsnan och Mulan som såg ut att trivas i kylan.
De blir alltid glada och vill hälsa när vi går förbi hagen.
Sedan fick de yngre hundarna sin promenad längs grusvägen, som fortfarande är lite dåligt plogad.

Ingen snöskottning och fint väder!

1 kommentar:

  1. Härliga vinterbilder! Gott Nytt År på Er!

    Nina Peter
    Barro & Pilo

    SvaraRadera