torsdag 20 maj 2010

Oj oj oj...


...oj, oj så mycket jobb inför öppnadet av Uppsala Hundmetropol!
I fredagseftermiddag under bästa lägerhelgen på lokala BK:n, lassade vi bil och släp för att börja flytta in i lokalerna.
En stor besvikelse blev det då det inte var helt klart.
Konstigt att ingen hört av sig och sagt att det skulle bli försenat.
Det var bara att lasta av allt och åka hem igen, fanns inte så mycket vi kunde göra.
Några av föreningens medlemmar jobbade under helgen med att få disken uppbyggd så vi torftigt skulle kunna sälja fika på måndagen.
Vi smygöppnade denna vecka och tur var väl det när vi mestadels krockade med hantverkarna så fort vi försökte få lite ordning. Ingen diskbänk, varken vatten eller avlopp i köket, elkablar hängande, ingen fläkt ovan spisen...


Nåja, nu är det klart och vi kan känna oss lugna. Nu ska vi ha Öppet hus på lördag eftermiddag.

PetWell hundtrimmet är också igång, en lite äldre Golden Retriever fick idag en snygg kolloklippning lagom till sommaren.
Uppsala Hundsim sliter fortfarande med poolbygget, nu ska cementen stelna så något bad på lördag blir det tyvärr inte. Men däremot finns den nya vibbplattan att prova, veterinären ger vaccinationer och butiken med vet.foder är också igång och har en foderexpert att rådfråga.
Lite erbjudanden här och där, tävling och lottdragning på nya medlemsnummer utlovas.

I dag har en snäll medlem suttit vid symaskinen och sytt gardiner, klätt om stolar och fållat tyg runt disken medan andra medlemmar ställt upp med allt möjligt inom bak, paj och annat gott. Så Caféet kommer ha mycket gott att erbjuda fikasugna gäster. Ett hett tips är Annanaspajen... såååå god! Eller kanske en lunch? Hundkex som är väl produktutvecklade under hela framställningsprocessen av kunniga hundar, för att till slut blivit de allra godaste som serveras i caféet, eller vad sägs om innehållet: lever, spenat, rivna morötter, kornmjöl, linfrö... jummi!

En instruktör kommer att visa upp vad Rallylydnad är och vi övriga ska berätta, informera, skriva in nya medlemmar, ta emot kursanmälningar och allt annat som hör föreningen till. Hoppas nu bara att många kommer, gärna utspridda över hela öppettiden, annars lär det bli kö. Och blir det kö kan de som väntar slinka in i grannbutiken, Gunnars hund- och katt!

Välkomna hälsar alla i Uppsala Hundmetropol - föreningen Uppsala hund- och aktivitetscenter, Uppsala hundsim och PetWell i samarbete.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar