onsdag 5 maj 2010

UHAC - klubbjacka och klubbhundar

Maria som driver Uppsala hundsim gör även brodyr. Bekvämt nära!
UHAC har valt att ha Ullmax sköna vindjacka som klubbjacka, till den finns även vindbyxor om man vill ha komplett set. Så här fin blev vår logga broderat på ryggen högt upp. På söndag ska vi skicka in en beställning till Ullmax så hinner alla som beställer få sin jacka tills vi öppnar. Kanske hinner Maria brodera men annars får hon göra det efter hand. Beställning görs enl. info på klubbens hemsida
www.uhac.se
Den har vuxit mycket idag, nu har vi lagt ut information om aktiviteter för grupper och om Hund för alla-konceptet. Det ska bli otroligt roligt att få anordna dessa träffar.
De första "klubbhundarna" har fått sina presentationer och vi efterlyser fler snälla, trevliga och stabila hundar som efter utvärdering kanske kan få bli "klubbhund".
Alla sidor har fått en genomgång för att synkronicera textsnitt och layout. Nu börjar det bli en ganska innehållsrik websida och mer kommer allt eftersom.
Ett nytt medlemskort håller på att ta form, nu har ju årsmötet sagt sitt och beslutat att årsavgiften ska vara 100:- (1jan-31 dec). Vill man bli medlem så klicka på snabblänken här!
Klubben blir glad för alla som vill bli medlemmar!
Vår gemensamma annons för Uppsala hundmetropol har skickats in och kommer antagligen i UppsalaTidningen redan i morgon samt veckan efter. Vi måste ju få ut vår "Öppet hus-dag" så vi inte får sitta sysslolösa. Så här ser den ut, klicka här!
På fredag hoppas jag hinna förbi lokalen och ta lite nya bilder, det är säkert stor förändring sedan jag var där sist. Ska också se hur det går med poolen om de har fått i något vatten...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar