lördag 14 augusti 2010

Nystart och semesterstress

Nu har skrivkrampen förhoppningsvis släppt och bloggen har fått en nystart med en ny design. Uppdateringar kommer när nya bilder finns, jag vill ju helst skriva till bilder och inte bara massa text, kan bli tråkigt. Det sägs ju också att en bild säger mer än tusen ord... med tanke på skrivkrampen.

Vad är semesterstress?
Jo det är att hålla koll på vinbären, hallonen och krusbären när de mognar och hinna plocka dessa innan någon annan gör det. Hallonen fick vi inte många av, men krusbärsbusken inhägnades så de har vi fått ha i fred och vinbären är så väldigt många av så det räcker gott till hundarna också.




Semesterstress är också att följa vädret varje kväll och pricka in dagarna runt 20-25 grader och molningt väder, kanske lite regn också, kasta sig in i mailboxen och skicka iväg ett mail till vår sökgruppledare, att nu, nu blir det snart en dag för sökträning. -"Skicka ut till alla så träffas vi på torsdag...!"
Det kallar jag för semesterstress.
Vad är då semester...?
Andra vanliga varma sommardagar släpar man sig mellan hundpromenad, avsvalkande dopp i poolen och in till datorn. Det är lat semester!



Att bara sitta här på trappen och kolla infarten är inte heller så stressigt. -"Ingen kan heller gå ut utan mig, kalla mig gärna mattes hack-i-häl hund".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar