onsdag 18 augusti 2010

Uppsala hund- och aktivitetscenter - UHAC


Hur går det med föreningen UHAC och Uppsala hundmetropol då?
Alla, Uppsala hundsim, Petwell och UHAC har nu haft en välbehövlig semester och alla är laddade inför höstens arbete. Vi är ju ett gäng som är fulla av idéer och vill utveckla det vi börjat på
Efter att vi haft stängt under juli månad har föreningen vaknat till liv ordentligt. Vi har kurser i gång från måndag till torsdag och planerar både fler kurser samt roliga aktiviteter framöver.



Medlemstillströmningen har varit god, nästa medlem som jag skriver in blir nummer 80, och då har vi egentligen bara varit igång sedan slutet av maj.
Fler och fler hör av sig och vill gå kurs, vilket är jättekul. Gör vi bra kurser så får vi fler deltagare, så är det ju... mun till mun metoden är bäst. Det finns några kriterier vi rättar oss efter, en duktig instruktör, runt 6 deltagare per grupp, ett lagom pris och framför allt ska det vara roligt att gå på kurs och det har vi lyckats med! Vi har fått mycket positivt omdöme på kurserna.
Även på caféet har vi fått ordning med öppettider, vi har provat att ha öppet dagtid men vi har bestämt att ha onsdagsluncher och övriga dagar öppet från eftermiddagen till kväll då det varit flest besökare. Helger bara då vi har speciella aktiviteter.
Ekonomin börjar bli stabil, hyran klarar vi av och vi kan nu avlöna våra instruktörer för de timmar de arbetar, då gör de också ett bra jobb. Att kräva av instruktörerna på en hundklubb att arbeta idéellt är nog ett minne blott, folk är rädd om sin lediga tid men man är intresserad av att tjäna lite extra om man dessutom får göra något som är roligt, t ex att hålla kurs, det är kul men framför allt otroligt utvecklande, fortfarande!

Passa på att komma in på en fika med din fyrfota vän om du har vägarna förbi, vi finns på Björkgatan 4.

1 kommentar:

  1. Hihi vad roligt, tänkte inte på det sist jag läste, men medlem nr 80 det är ju jag! ^^

    SvaraRadera