måndag 22 mars 2010

Insnöad rallylydnad, kursplanering och kattbollar

I går skulle lokalklubbens instruktörer samlas hos vår rallylydnadsinstruktör för en kick-off inför vårens kursstarter och få inspiration och lite nya idéer, men det fick ställas in, jättetråkigt, men ingen ville ut och åka i ovädret. Att vara ute och träna hund spelar ingen roll men väglaget ska man ha respekt för.

2 dm snö kom det och eftersom det skulle bli snösmältning idag så fuskade vi och skottade två hjulspår.
Och det stämde, fint väder och flera plusgrader bjöd dagen på, det blev en skön långpromenad under lunchen. Tyvärr glömde jag kameran hemma men Nessie fastnade på några bilder när vi kom hem.



Nessie blev friserad, de långa fanorna klipptes och tassluddet putsades, byxorna snyggades också till. Hon har så otroligt tjock och mycket päls och snart kommer hon att fälla. Ingen utställningsklippning precis men hon blev nöjd.





Det känns verkligen motiverande nu att arbeta med del tre i mitt företagande, fast det är ideellt, men så småningom ska det ge mig några timmar per månad.
På eftermiddagen uppdaterade jag U-HAC:s hemsida och la även ut de kurser vi planerat, mera kurser kommer, men eftersom vi ska igång i april är det bråttom och vi får fylla på vartefter. Nu letar vi lämpliga planer att vara på.
Kurserna finns på denna sida, klicka här!
Jätteroligt är också att vi börjar få in medlemmar, ni är så välkomna!
Klubbens ordförande ringde och meddelade att vi fått en stor kopiator mot avhämtning och sopplunch för ett antal personer, det tackar vi hemskt mycket för! Allt gratis är bäst!

Del två i mitt företagande, webbshoppen, har fått påfyllning efter valpinvasionen... 16 bollar utan pipljud, så det blev nästan tomt på hyllan.
6 valpbollar har vi skickat till vår uppfödare i Eskilstuna för "hårdtest". Vi vet ju att testen blir ordentligt gjord. Bilder som valparnas "farmor" tagit finns att se här!

En förfrågan kom, -"Varför ska inte katterna få egna anpassade bollar, hundbollarna är ju för stora!?"
En ny produkt har tagits fram, den är utvecklad i samråd med användarna och gjord efter samma idé som hundbollarna men med fyllning som både prasslar och luktar gott (kattmynta). Den blir säkert omtyckt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar