söndag 11 april 2010

Helgarbete, sök och däckbyte

Helgen har inneburit mycket arbete med UHAC.
Men vi började med hundarna, i lördags förmiddag träffade vi sökgänget för några timmars hundträning, det ger alltid energi att vara i skogen. Äntligen någorlunda framkomligt, hundarna studsade i snömoset men tog sig ut till figgarna. Envisa som de är, speciellt Cavalieren Jänta som hade minst dubbelt så jobbigt som de övriga med längre ben. Vi är nog på den plats där det kommit allra mest med snö och där den ligger längst. Vädret var uruselt, grått, regnigt och bara några plusgrader men det blåste! Och det uppskattas av oss sökfolk.
En snabbfika på ryggan innan alla packade ihop det blöta och begav sig hemåt.
Som vanligt, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Ullmaxsockor i allvädersstövlar var perfekt, ullmax merinounderställ håller värmen, hur klarade man sig utan...? (Ullmax går att beställa från UHAC:s hemsida, klicka här! )
Jag valde att köra Yla i söket, hade ju tänkt tävla Ascii i maj men eftersom säsongen startade så sent hinner hon inte bli klar. Jag dammar av Yla och försöker få ordning på henne så kanske vi är med, på skoj, hon är ju ändå 9 år.




Föreningens nya domän är klar och hemsidan flyttad till: www.uhac.se



Så mycket bättre med en egen adress. Vi valde One.com som webbhotell vilka har visat sig ha väldigt god tillgänglighet, alltid support och till ett billigt pris.
De första två mailutskicken är gjorda, lite krångligt att lägga upp distributionslistor i en helt ny mailhanterare men det är helt gratis marknadsföring, allt gratis är bäst! Nu tar vi hjälp av alla hundvänner som finns att skicka mailet vidare. Stort tack till er som hjälper till med det.

Alla utgifter måste undvikas så här i uppstarten, så småningom ska vi ha råd att annonsera.

Loggan jobbar jag vidare på, är inte riktigt nöjd med den enkla hunden men "UHAC", texttypen är Comix, är ganska bra, men hunden ska jag fundera lite på.

I lördags skickade Maria ett förslag på vår gemensamma logga, den var faktiskt kanonbra, ska se om jag kan få den och lägga ut den för allmän beskådning.
I morgon ska vi träffa Studiefrämjandet, de blev väldigt positiva när jag presenterade vår verksamhetsidé.
Vi ska även försöka träffas på torsdag, några stycken och börja planera sommarens ungdomsdagläger.
De första kurserna ligger ute nu och anmälningar börjar komma in, jättekul!


Så till sist fick en av bilarna sommardäcken på sig, det är bra att ha två bilar så kan man välja bil efter väder. Jag litar inte på att vintern är slut, det var ju snöblandat i lördags förmiddag, natten till söndag var det frost så vintern kan nog fortsätta fram till midsommar, eller?

1 kommentar:

  1. Va' du/ni är duktiga! Här blev det inte mycket gjort i helgen...

    SvaraRadera