torsdag 15 april 2010

UHAC och Uppsala hundmetrolpol

Allting går framåt, vi kan börja nedräkningen, om en månad får vi komma in i lokalerna, 15 maj!!
Varje dag händer det något, alla jobbar hårt nu, en ny kontakt, någon som löser något av de små problem vi har. Skönt att kunna bocka av på listan.
T ex att Linda har kommit hem från Australien, hon kommer hem utvilad och taggat till tusen att få börja jobba, härligt att du är hemma Linda!!

Vi har ingått samarbete med Studiefrämjandet.
Det blev ett mycket positivt möte i måndags där vi presenterade idéen att förutom kurser och läger även ska anordna väl anpassade aktiviteter för grupper funktionshindrade.
Mycket positiv är att när vi anordnar kurser tillsammans med Studiefrämjandet så är alla deltagare försäkrade. Det känns tryggt.

Här är den nya loggan, Uppsala hundmetropol, som ska vara gemensam för oss som huserar i lokalen.

Uppsala hund- och aktivitetscenter + Uppsala hundsim + PetWell = Uppsala Hundmetropol!

Maria/Uppsala hundsim, har gjort den och den blev omtyckt av oss alla. Helt rätt!
Vi kommer också göra en gemensam webbsida, uppsalahundmetropol.se

Vi har varit i kontakt med arbetsförmedlingen i Uppsala för att erbjuda en "praktikplats" till någon som har varit utan jobb länge, har ambitioner, tycker om hundar och människor.
Vi har kontaktat Uppsala kommun för att erbjuda en sommarjobbsplats, en i juni och en i augusti. Det passar bra ihop i tid med våra barn- och ungdomsläger som vi planerar för och då blir det mycket att göra.
Vi har skickat ut kallelsen och dagordning till föreningens första årsmöte som vi lägger hos studiefrämjandet den 28 april. Vi hoppas att få träffa våra medlemmar och få berätta om allt vi gjort, vad som händer och vad som kommer att hända.
Vi har skickat en förfrågan till Claudia Galli om hon vill komma till vårt "öppet hus" den 22 maj och inviga vår lokal. Det skulle vara väldigt roligt om hon vill/kan.
Vi har satt ihop en arbetsgrupp för att planera för barn- och ungdomslägren i sommar, här tar vi hjälp av en ung tjej och hon har fått tala om hur hon skulle vilja att ett läger skulle vara. Hon vet ju bäst, det är ju de i hennes ålder som ska deltaga.
Som sagt, det rullar på väldigt fort nu. Vi ska titta in i lokalen nästa vecka så får vi se hur arbetet går, spännande, ska ta med kameran då.


webbsida: www.uhac.se
epost: kontakt@uhac.se

2 kommentarer:

  1. Kul med ett hundcenter i Uppsala! Ska definitivt titta förbi när ni öppnat :)

    SvaraRadera
  2. Du är så välkommen så!

    SvaraRadera