tisdag 20 april 2010

UHAC, rundvandring i lokalen och på simmet med Bella

Idag träffades vi i Uppsala för att stämma av och planera fortsatt arbete. Först träffades vi i lokalen där målarna var i full gång, idag hade jag kameran med så jag kan bjuda på en liten rundvandring.
Här ser man ingången från cafédelen och till höger öppningen till köket.
Det luktade nymålat och färgen vi valt blev riktigt fin i verkligheten.



Öppning till lilla köket. Skåpen är nästan på plats på väggarna. Två nya stora kylar/frysar stod utanför. Det ska dras vatten och avlopp för diskmaskinen, golvmatta ska läggas alltså "lite fix" kvar...


Detta foto är taget från caféet. Det blir bra med ljusinsläppet genom de nyupptagna hålen till hundsimmet. Fikagästerna kan även följa vad som händer i poolen.
Till vänster är öppningen till en liten hall och kundtoaletten samt ingång till hundtrimmets lilla våtrum och den större "frisersalongen". Vi kunde inte gå in för målarna hade full fart på penslarna och det var stor risk för färgkladd, bäst att inte störa...


Taklyftet i poolrummet blev jättebra, lokalen blev så mycket större. Nu ska våtrumsmattan läggas, en bra bit upp på väggarna också. Här ska en 3x5 meters pool in med ett hjup på 120 cm och förhöjt golv. Även en ramp ska byggas för att hundarna tryggt och säkert ska kunna gå i och ur.


En nöjd Linda vid ingången till blivande Uppsala Hundmetropol. Våra skyltar är under tillverkning och kommer hängas ovan hela fönsterraden, vi är ju tre aktörer som ska ha var sin skylt plus vår gemensamma.



Sedan blev det några timmars avstämningsarbete, spånande och planering. Oj vad mycket idéer vi har tillsammans. Allt från "Lek och lär med hund" för barn från 6-års åldern, dagläger för skollediga med hundintresse, valpkurs, freestylekurs, rallylydnad, tävlingslydnad, hundkalas, "hund för alla", puppyparty....
Vi uppdaterar vår hemsida så fort planeringen är klar för varje aktivitet. Klicka
här!

Kl. 17 hade labradoren Bella simtid och då åkte vi iväg till Uppsala hundsims nuvarande lokal. Vi har alltid massa att prata om när vi träffas. Och dagarna inför inflyttningen blir färre och färre, 17 maj öppnar vi. Konstigt, men ju närmare vi kommer den dagen ju mer energi och arbetslust får vi. Alla tycker det ska bli så kul och spännande.
Undertiden fick Bella sin njutning...






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar