lördag 11 september 2010

Aussielägret 2010

Det är alltid tråkigt när Rikslägret för Aussies är slut, vi har ju jobbat med det sedan minst ett halvår tillbaka. När jag gått igenom alla lägerenkäter kändes det riktigt bra, oj så positiva svar, alla var över förväntan jättenöjda, om man bortser från det vi inte kunde råda över, t ex Reinfeldts tältmöte som drog otroligt med folk till Tångahed eller kvällen efter då det var fullt ös med ett ungdomsdisco.
 


En tidig och skön morgonpromenad var våra hundars bästa tid av lägret, vi var nästan ensamma på heden och många spännande lukter i det frostiga gräset.
Där vi huserade, i Mässen, var det lugn och trevlig stämning på kvällarna, efter en lång dag i skogen, eller på agilityplan, eller på lydnadsplan var det trevligt att ta ett glas vin och pratat med övriga lägerdeltagare. Vi hade 8 grupper i år och aldrig har vi haft så många deltagare, och väldigt många hade valt matpaketet vilket gav oss fullt upp i köket med frukost, lunch och middagar.
Mellan matlagning och disk fanns lite tid för fotografering. Här är några bilder från lydnadsplanen.



  
 
 
 


Och här satt en gammal bekant med morot i munnen. Denna otroligt näpna tik träffade jag för flera år sedan då hon gick en lydnadskurs för mig med sin dåvarande matte. Då under namnet "Bengt", smeknamnet av hennes riktiga namn Paint.

Så jättemysig hund och så otroligt mjuk, men skenet bedrar, i vallhagen var hon en helt annan. DÅ kunde hon visa vem som bestämde och inte var det fåren. Numer kallas hon Paint.

2 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder på mina hundar. Vilda och Saga. Får jag lov att knycka dom? Kram Anki

    SvaraRadera
  2. Visst får du det!!
    Ha det gott.
    Yvonne

    SvaraRadera