tisdag 5 januari 2010

Svinkallt!

Svinkallt!
Det är en bra benämning av dagen. Som "varmast" var det -15 då vi tog vår idag något kortare promenad och för kameran var det för kallt, eller kanske var det att jobba utan handskar...
-20 ute och 20 inne var det vid 17-tiden sedan blev skillnaden mer så kvällsprommenaden tog bara 10 min. Några av hundarna har lätt för att få köldkramp, speciellt när de går i snön i stället för där det är plogat.



Ascii, Yla och Cleo hade inte något emot att mest vara inne idag. Borstade blev de vilket knappt märks på deras pälsar, Aussien har en bra päls som inte kräver speciellt mycket borstning. Men ändå tycker de att det är skönt att bli ompysslade.

En som inte uppskattar pälsvård är Roxxy, hon har en förmåga att helt försvinna, hur denna lite större hund nu kan göra sig osynlig. Hennes päls blev helt förstörd efter kastrationen och har jättemycket underull.
Nessie som också är kastrerad fäller sin päls vid konstiga årstider, varför tappa pälsen nu när hon som mest behöver den?! Husse fick ta en dust med borsten och sedan tog Nessie ett snöbad, den hunden bryr sig inte ett dugg i att det är svinkallt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar