torsdag 7 januari 2010

Bortskämd hund och till vägens ände

Våra hundar fick julklappar av snälla släktingar som de öppnade själva. Yla fick en ny igelkott med konstigt ljud som hon bara älskar, de andra fick också sådana leksaker som de tycker om men i Asciis paket låg en pipboll vilket hon tydligt visade sitt missnöje när hon öppnade och tittade avundsjukt på de andra som var jätteglada över sina paket.
I går gottgjorde släktingarna Ascii genom att komma och ge henne ett nytt paket, ja lite bortskämd är hon den lilla blå! Nu blev hon ivrig för paketet luktade tydligen väldigt gott och såååå glad hon blev när hon fick en tillplattad ekorre med pip i svansen!!
Det var precis en sådan hon alltid önskat sig.




Snö, sol och bara -10. Perfekt väder för en längre promenad. 4 ivriga hundar bara väntade på att få komma iväg. Roxxy blev hemma, det skulle bli alldeles för långt för henne, hon behöver också lugnet att vara ensam och få sova. En del säger att gamla hundar sover 90% av tiden, men det gör inte hon om hon inte är ensam hemma, annars är hon hack i häl och kollar vad som händer.





Efter hästgården går vägen genom denna gård som också har ett väldigt gammalt hus i äppelträdgården, "något för den händige" skulle det stått i en husannons, eller "möjligheternas sommarhus för rekreation och slippa stadens hets, lite färg så... fint pitoreskt utan vare sig vatten, avlopp eller el."




Som ett vykort...



Ska vi hit eller dit...?



Vi gick grusvägen till den slutar vid en gård, sedan kan man fortsätta skoterspåren över fälten men det blåste över vidderna så vi bestämde oss för att vända. Denna gård ser ut som ett riktigt drömställe, någon sköter om den men ingen bor där, lite synd på ett sådant ställe.

Vädret växlade mellan klarblå himmel och solsken till blåst och snöyra.






1 kommentar:

  1. Såklart man ska bli bortskämd, så ska livet vara som prickig;)

    Ser ut att ha varit en riktigt härlig tur ute, glädjer mig att få se så fina bilder, det kändes nästan som jag var ute också.!

    SvaraRadera