fredag 1 januari 2010

Mera snö och många bilder


Snö, mera snö och ännu mera snö... man hinner bara återhämta sig och glädjas åt att gården och infarten är nyskottade för att nästa morgon inse att det återigen är dags för skottning. Positivt idag var att det bara var 6 grader kallt, och nästan, lite, lite sol! Så kameran fick jobba lite idag.
Risken för att elen går är stor med så mycket snö som det är på ledningarna, det blinkar oroväckande till ibland men ändå bara så lite att pc:n håller igång (ej batteridriven laptop). Passade på att tända ett ljus för när det väl blir strömavbrott då blir det bäcksvart och tändaren ligger ju aldrig där man tror och hundarna ligger inte heller där man tror...


Roxxy var pigg och tyckte vädret var perfekt så en dragkamp med Ascii roade hon sig med innan det blev för jobbigt och hon gick och lekte med en kär gammal repknuta.





Hundgårdarna är alltid roliga att gå och lukta i, Cleo kollar om det kanske ligger kvar en gammal frolic. Ascii fick låna min halsduk när det blev för varmt, gissa om den var snöig sedan!



Nessie är nog den av våra hundar som gillar snön allra mest, fryser gör hon sällan men hon har ju å andra sidan mycket underull vilket Yla inte kan skryta med, det börjar komma lite men hon får aldrig lika mycket som Nessie.



Yla gillar att klä på sig, helst skulle hon nog vara en chihuahua med egen garderob!






Kan vi gå in nu?



1 kommentar: